18 Eylül 2012 Salı

GÜZELLİK-BAKIM



Kozmetik dünyasının hızına ayak uydurmak gitgide zorlaşıyor. Yeni çıkan ürünlerin ardı arkası kesilmiyor. Nasıl takip edicez diye düşünmeyin, bloga bir göz atmanız yeterli. Hangi markanın hangi ürünü yeni çıkmış fiyatlar , yorumlar neler? Artık sizin için yorumlayan biri var. Hadi o zaman yeni parfümlerin bazılarından başlayalım...


CHANEL COCO NOİR

Yeni bir Chanel kokusu daha sizin beğeninize sunuldu. Saedece kokusu değil şişe tasarımı olarak da diğerleriyle farkları var. Chanel'in parfüm şişe tasarımları arasında Noir, Coco Mademoiselle şişe tasarımını andırıyor, farkı ise elegan siyah olmasında. Buda demek oluyor ki Noir diğer Chanel kokularından biraz daha ağır ve özel. Yani salon hanımefendileri için hazırlanmış bir parfüm. İçeriğinde bulunan, Greyfurt, Bergamot, Gül, Sardunya, Portakal, Yasemin, nergis, Endonezya paçuli, Sandal ağacı, Tonka Fasulyesi, Vanilya, Tütsü, Beyaz Misk sayesinde Noir odunsu ve baharatlı bir esansa sahip . Buda Noir'in kalıcılığını arttırıp, kış için ideal bir parfüm olmasını sağlıyor.


Coco Noir fiyatları ne durumda derseniz, 100 ml 415 TL
50 ml 289 TL










MARC JACOBS DOT


Marc Jacobs kokularıyla olduğu kadar şişe tasarımlarıyla da takipçilerini şaşırtan ve büyüleyen bir tasarımcı. Her parfümü yeni bir masal dünyasından çıkan kahraman edasıyla piyasaya sürülüyor. Bir çok Marc Jacobs parfüm şişe koleksiyoncusu DOT şişe tasarımına hayran kalmış durumda. Peki ben ne düşünüyorum? Ben tam bir Marc Jacobs takipçilerindenim özelliklede New Yorkta ki ilk Jacobs butik mağazasını gördükten sonra daha da sever oldum. Puantiyenin gücünden çok beni etkileyen şişenin merkezinden bulunan kelebek oldu. Kısacası ben çok beğendim. Parfümün içeriği ise; Yasemin, Hindistan Cevizi suyu, Vanilya, Kırmızı meyveler, Portakal çiçeği, Mist bulunuyor. Diğer Jacobs kokularına benzese de DOT ,hem tasarımıyla hemde kokusuyla daha kalıcı ve taze kokuyor.








Marc Jacobs DOT fiyatları ise;
100 ml 243 TL
50 ml 189 TL












100ml ve 50 ml şişe tasarımları aynı iken Jacobs, 30 ml almak isteyenler için bambaşka bir şişe tasarımı yapmıştır. Küçük ama bir o kadar güzel şişesi ise bence çok daha kullanıllışlı olmuş. Adeta şişenin üstüne uğur böceği konmuş gibi:)




CAROLİNA HERRERA CH L'EAU


Parfümün ilk kokusunu aldığınızda sanki yazın limon bahçesinde taptaze bir hava soluyorsunuz hissi uyandırıyor. İçinde bulunan limon çiçeği, portakal, frezya, gül, yasemin, zambak ile taze ve narin hava sunarken, ayrıca içinde bulunan insana sıcak ve hoş bir duygu uyandıran kediotu, tarçın ve sandal ağacıda parfümün içinde ki esansı arttırıyor. Şişesi de kendisi kadar şirin ve iç açıcı. Sonbahara girerken yazdan kalma günleri özleyenlere, yazı hatırlamak için bulunmaz bir fırsat.










CAROLİNA HERRERA CH L'EAU parfümün fiyatı ise;
100 ml 212 TL
50 ml 169 TL

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder