1 Ekim 2012 Pazartesi

KIRMIZI HALI


2012 MTV MÜZİK ÖDÜLLERİ

Vee 2012 MTV Müzik Ödülleri gecesi de bitti. Sahne şovlarıher zaman ki gibi mükemmeldi. Seyirciler, ödül sahiplerinden ve gece boyunca gerçekleşen şovlardan son derece mutluydular. Geriye kalan ise, bu özel geceden anılar ve tabi ki KIRMIZI HALIJHep birlikte MTV Müzik Ödülleri gecesinde kim hangi tasarımcının kıyafetini giymiş ve nasıl taşımış bakalım...

Alicia Keys, MTV Müzik ödüllerinde giydiği, tasarımı Alexandre Vauthier ait gümüş rengi uzun yırtmaçlı elbisesini Gucci ayakkabısı ve Loree Rodkin tasarımlı yüzüğüyle tamamlamış.




Miley Cyrus, yepyeni tarzı ile MTV Müzik ödüllerine damgasını vurdu. Şıklığı ile konuşulan Cyrus'un seçtiği elbisenin tasarımcısı ise Emilio Pucci'dir. Göğüs dekoltesinin büyük ölçüde tercih edildiği elbisede sırt dekoltesinde ki ayrıntı ise siyah tülde gizlenmiştir. Bu güzel uzun kuyruklu elbiseyi ise Christian Louboutin ayakkabı ve Lorraine Schwartz takılarıyla tamamlamıştır.

















Rihanna, yeniden siyaha döndüğü kısa saçlarıyla dişiliğini ön plana çıkaran derin sırt dekolteli beyaz Adam Selman tasarımlı bir elbise tercih etmiş. Tamamlayıcı olarak da Manolo Blahnik açık ayakkabıları ve Neil Lane küpeleriyle oldukça sade görünüm sergilemkte.Tabi o muhteşem kırmızı rujunu saymazsak :) Bu sade kıyafetine ve kısacık saçlarına kırmızı rujla inanılmaz şık bir hava katmış.





                                                


Katy Pery, mavi tonlarının hakim olduğu uzun kuyruklu elbisesi ve uzun su dalgası saçlarıyla törene katıldı. Pery'nin elbisesinin tasarımı ise, Elie Saab 'a ait. Elie Saab'ı takip edenler bu elbise ile bambaşka bir Saab tasarımı görüp şaşırdılarsa, nedeni 2004 koleksiyonuna ait olması. Perry, bu elbiseyi Jimmy Choo ayakkabılarıyle tamamlamıştır. Buarada Amerikan İnternational Business kuruluşunun oylarına göre Perry, 2012 MTV Müzik ödülleri gecesinin en şık bayanı seçilmiş:)













Emma Watson, yaşına uygun rengarenk elbisesi ile son derece genç ve dinamik görünüyor. Peter Pilotto tasarımlı mini elbisesini ( Pilotto'nun bu elbisesi 2013 koleksiyonunda yer almaktadır), Tom Ford çok şık siyah önü bağlı ayakkabılarıyla tamamlamıştır.

















Taylor Swift, gecenin belkide en sade kişilierindenbiri. J. Mendel beyaz takımı tercih eden Swift, Tom Ford açık dore rengi şeritli ayakkabıları ve Lorraine Schwartz takılarıyla kıyafetini tamamlamayı tercih etmiş. Mükemmel makyajı ve kırmızı gösterişli ruju ile tüm kadınsılığını ise makyajında göstermiştir.








Elizabeth Banks, Elie Saab 2012 koleksiyonundan muhteşem bir tulum tercih etmiş. Mükemmel fiziği saysinde tulumun tüm detaylarını kusursuzca taşıyan Banks, Ruthie Davis imzalı ayakkabıları ile kıyafetini tamamlamış. Tulumun sadece ön bölümünde ki tül dekoltesi değil ayrıca yan taraflarında ki derin dekolteleri de tasarımı mükemmelleştirmeye yetmiş. Topuz yapılmış saçları ve sade makyajı ile bence gecenin en sofistike bayanlarından biri olamayı başarmış.


                                                                                                                                                                                                                   






Zoe Saldana herzaman ki gibi duru güzelliğini aynı durulukta bir Salvatore Ferragamo pudra rengi kapalı yaka mini elbisesi ve yine Ferragamo çok şık şeritli açık siyah ayakkabıları tamamlamış. Dalgalı açık saçları sade makyajı ile son derece uyumlu olmuş. Saldana'nın muhteşem küpe ve yüzükleri ise Kathy Rose ve Karma El Khalil tarafından tasarlanmıştır.







Rita Ora, kırmızı halıda gümüş renkli işlemeli tülden derin göğüs dekolteli bir Emillio Pucci tulumuyla ve Christian Louboutin ayakkabıları ve mükemmel Jimmy Choo çantasıyla boy gösteriyor. Aynı gecede iki farklı tasarımcının kıyafetlerini taşıyan Ora, ödül verirken giydiği Stéphane Rolland imzalı beyaz melek görünümlü elbisesi ile büyük hayranlık kazandı. Sarı su dalgası saçları ve çarpıcı makyajı ile son derece şık bir görünüme sahipti.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder